Ervaring Wendy

Al jaren was een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar mijn huis opruimen en georganiseerder zijn. Vol jaloezie keek ik in woontijdschriften of pinterest pagina´s met een perfect ingerichte koelkast, bijkeuken of garage.
Maar los van enkele losse pogingen om mijn huis op orde te krijgen bleef het lijken op een soort worst nightmare van wat Marie Kondo doorgaans onder ogen krijgt. Alles van speelgoed, meubels en spullen die we de afgelopen tien jaar verzameld hadden stond hier. Ik probeerde wel,maar elk klein prulletje, potje en dingetje ging door mijn handen en ik was vaak uren bezig met een kastje uit te ruimen. Toen kwam Inge als een soort organisatie- superheld.

Inge heeft mij goed geholpen met het organiseren en opruimen van mijn huis. Eerst hebben we de administratie op orde gebracht en alle categorieën in aparte ordners ondergebracht. Daarna zijn we begonnen met elke ruimte in huis afzonderlijk op te ruimen en te reorganiseren. Zij heeft mij heel efficiënte strategieën aangeleerd en ik heb nu zelfs lol in opruimen gekregen. Iets wat ik niet voor mogelijk heb gehouden.

Inge is heel efficiënt, praktisch en soms zelfs een beetje streng maar dat is soms net dat duwtje dat je nodig hebt! Ik ben heel blij met mijn opgeruimde huis. Het voelt zoveel lichter en ruimer zonder alle ballast en rommel. Het geeft niet dat er nog dingen liggen, want dankzij Inge weet ik nu wat ik moet doen. Zo kan ik in de toekomst ook mijn huis opgeruimd en georganiseerd houden.

Wendy.